10+1 szexuális mítosz a férfiakról

2023-03-31 00:02
A férfi ösztönszinten egy szexuális lény, sokkal erősebb megélést igényel, mint a nő. Ami persze nem igaz, mégis igaznak látszik!
részletek

Az aki szép, az belülről szép!

2023-03-29 22:01
Nő vagy! – Akkora erő van a kezedben, ami csak nekünk, nőknek adatott meg. Ha megismered önmagad, a belső energiádat, és megtanulod helyesen használni, akkor nem túlzás, ha azt mondom: bármire képes vagy!
részletek

Korkülönbség, tényleg szàmít?

2023-03-19 14:02
“A kor az csak egy szám. “ - szokták mondani. Manapság már rendkívül színes a társadalmunk, és igen eltérő a korosztályokon belüli gondolkodás is. Nincsenek beskatulyázott - életkorból adódó társadalmi elvárások. Ha csak egy szórakozóhely vendégeinek életkorát vezetném fel egy számegyenesen, már az is rendkívül jól tükrözné, mennyire színes a skála.
részletek

Természetes megoldások megfázás ellen

2023-03-19 14:01
Immunrendszerünk védelme kiemelkedően fontos feladat lenne, azonban tavasszal könnyedén megfázhatunk annak ellenére is, hogy próbálunk mindent megtenni ez ellen. Senki sem szeret folyton gyógyszereket bekapkodni, és jó tudni, hogy vannak egyéb alternatív módszerek is, melyek segíthetnek a gyógyulásban.
részletek

Bíznunk kellene az élet megfelelő időzítésében

2023-03-17 20:01
Sokszor ijesztő a jövő gondolata. Elképzeltem egy életet magam előtt, és csalódott vagyok, amiért nem tudtam még eljutni életemnek arra a pontjára. Néha úgy érzem, hogy a napok csak telnek és tényleg nem számítanak többnek, mint rutinnak.
részletek

Egy nagybetűs apa tudja, hogy a családja az első és nem fél ezért áldozatokat hozni

2023-03-17 06:01
Apává válni csodálatos dolog. Sok férfi számára ez életük csúcspontja, és nem véletlen érzik sokan ezt egy igazi mérföldkőnek.
részletek

Az otthon nem egy hely! Az egy érzés!

2023-03-14 23:01
Vannak azok a pillanatok, események, melyek ösztönösen is arra késztetik az embert, hogy picit megálljon, és számot vessen az elmúlt időszakról. Két és fél év.
részletek

Ilyen, ha egy racionális férfi szeret

2023-03-12 17:01
Számol. Folyamatosan, és mindent. Pontos és konkrét elképzelései vannak, mindenről. Megtervezi az élete szinte minden percét, és listát vezet a teendőiről. Precízen felállított elképzelése van arról, mit és kit szeretne. Ebből pedig nem enged. Nem éri be kevesebbel.
részletek

Egy extrovertált és egy introvertált szerelme

2023-03-11 13:06
„ Az ellentétek vonzzák egymást”- hallottuk már oly sokszor. De vajon a vonzáson túl, a való életben tényleg össze egyeztethető két különböző személyiségű ember élete? Elég lehet a szerelem ahhoz, hogy működjön a kapcsolat a mindennapokban annak ellenére is, hogy tulajdonképpen szinte semmiben sem hasonlít a két fél egymásra?
részletek

A dietetikus segít: így vigyázzunk szívünk egészségére

2023-03-11 13:06
Hazánkban a lakosság mintegy harmada szenved magas vérnyomásban, a halálozások 49 százalékát szív- és érrendszeri betegségek okozzák, emiatt például 2019-ben mintegy 64 ezer ember hunyt el Magyarországon - ez havonta átlagosan több mint ötezer halálesetet jelent. Ezek az adatok is azt mutatják, hogy muszáj odafigyelnünk szívünk egészségére, hiszen ez a szerv a testünk motorja, éjjel-nappal azon dolgozik, hogy a keringési rendszert működtesse, és tápanyagokkal lássa el a sejtjeinket. Bakk Brigitta, a Flora dietetikusa pár tippel segít nekünk, miként tudunk szívünk egészségéről gondoskodni.
részletek

Soha ne feledd! Te ízig-vérig Nő vagy!

2023-03-09 19:01
Egy igazi Nő! A mágia, a varázslat, egy tündér. Erőd és bátorságod felülmúlhatatlan. Csak hinned kell magadban, hogy bármit, amit szeretnél, elfogod érni az életben.
részletek

Az intimitás különböző módjai - ami nem a szexualitásól szól

2023-03-06 20:01
Az intimitás a közelségről szól, azonban ezt nem csak szexuális értelemben valósulhat meg. Az intimitás fennáll két egymáshoz közelálló ember között, intimnek nevezhetünk mindent, ami bensőséges, és meghitt. Ez kifejeződhet barátok és családtagok között is, nem csak szerelmes, vagy egymáshoz vonzódó párok között.
részletek

Némán pusztít - a stressz egészségre gyakorolt hatásai

2023-03-05 06:04
A stressz az egyik olyan tényező, amely káros hatással lehet az egészségünkre. Ha hosszú távon jelen van, akkor pusztítást okozhat a mentális és érzelmi egészségünk terén, ami súlyosbítja a fizikális problémákat is. Sok tanulmány megerősített azt, hogy a stressz fokozza a krónikus betegségek, például az Alzheimer-kór, a szívbetegség és a cukorbetegség kockázatát. A depresszió és a szorongás is gyakoribbak a krónikusan stresszes egyéneknél.
részletek

Az egészség nyomában – Hogyan működik a táplálékintolerancia vizsgálat?

2023-03-05 06:01
Mind tudjuk, hogy az egészség az egyik legértékesebb dolog az életünkben, így érdemes tenni érte. Ez nem csupán arról szól, hogy megpróbálunk egészségesen étkezni, illetve rendszeresen sportolni vagy mozogni, hanem arról is, hogy rendszeresen járunk szűrővizsgálatokra, illetve kivizsgálásokra. Ezúttal azt szeretnénk bemutatni, hogy miért érdemes elvégeztetni a táplálékintolerancia vizsgálatot.
részletek

Az egészség nyomában – Hogyan működik a mikrobiom vizsgálat?

2023-03-04 14:02
Mind tudjuk, hogy az egészség az egyik legértékesebb dolog az életünkben, így érdemes tenni érte. Ez nem csupán arról szól, hogy megpróbálunk egészségesen étkezni, illetve rendszeresen sportolni vagy mozogni, hanem arról is, hogy rendszeresen járunk szűrővizsgálatokra, illetve kivizsgálásokra. Ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogy miért érdemes elvégeztetni a mikrobiom vizsgálatot.
részletek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> >|