Itt a bejelentés: több hónapra bekeményít a rendőrség

2018-07-01 13:01
Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében. Az országos rendőrfőkapitány július 1-jétől szeptember 30-áig több megyében rendelt el fokozott ellenérzést - közölte ... ...
részletek

Eljött a nap - mindent lát a NAV

2018-07-01 13:01
Vasárnap kezdi meg működését az online számlarendszer, de a program esetleges nem megfelelő működése miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) július végéig még nem bírságolja az adatszolgáltatás mulasztását. ... ...
részletek

Kevésbé sikeresek a nők bértárgyalásban

2018-07-01 13:02
Ugyanolyan gyakran kérnek fizetésemelést, csak kisebb valószínűséggel kapják meg.
részletek

Elrajtolt az online számázás

2018-07-01 13:02
Júliusban még nem büntet a mulasztások miatt a NAV.
részletek

Júliustól biztonságosabb a nyaralás

2018-07-01 13:02
Komolyabb biztosítások és kártérítések védik az utazókat, nehezebb lesz külföldön ragadni.
részletek

Semmi nem fontos, csakis én! – Az egészséges önzés boldoggá tesz

2018-07-01 13:02
Az önző gén mindannyiunkban jelen van. Az önző gén a túlélés génje, az egészséges önző emberi magatartás valójában a saját túlélésünket szolgálja, amikor a saját testi és lelki egészségünk, jólétünk válik elsőrangúan fontossá. Ha mindenki Pál apostol szeretethimnuszát zengené csillogó szemmel, szólna az angyalok nyelvén, nem keresné a maga javát, a rosszat nem róná fel, soha nem gerjedne haragra, mindent elhinne, mindent remélne és mindent elviselne, az egy idealizált, utópisztikus világ volna, melyben egy idő után senki nem lelné a helyét.
részletek

A nő és a szerelemvágy

2018-07-01 13:02
Találni egy férfit, aki úgy szereti a nőt, ahogy van. Aki képes a külcsín mögé nézni és a belső értékeit látni. Ezért a nő szíve nyitott az újra, az új szerelemre. Szeretne egy boldog párkapcsolatban élni egy olyan férfi mellett, akinek a közelsége egy pillanat alatt életre hívja a szenvedélyt. És a szerelemvágyat. Mert igenis hisz benne, hogy megtalálja az Igazit.
részletek

5 tipp a kullancsok ellen

2018-07-01 13:02
A verőfényes nyári napokat a legtöbben arra használják ki, hogy elhagyva a város falait, a természetben töltődjenek fel. Ezek a kirándulások azonban – még ha gyönyörű is az idő – nem mindig végződnek felhőtlenül, ugyanis haza általában már többen érkeznek, mint amennyien elindultak. Ahhoz, hogy ezeket az illegális bérlőket, a kullancsokat kilakoltassuk, illetve beköltözésüket megelőzhessük, Dr. Mátray Árpád homeopata oszt meg velünk pár jó tanácsot.
részletek

Ha majd nem félsz érezni

2018-07-01 13:02
Egy jó barátom a napokban azt mondta: „Vedd észre, félnek tőled a férfiak!". Emlékszem arra, hogy abban a pillanatban, amikor ez a mondat elhagyta a száját az agyam leblokkolt, és azt gondoltam, ha most előttem állna, valószínűleg, csak kérdőn néznék rá. A baj csak az, hogy tudtam, igaza van.
részletek

5 különleges mozgásforma a karcsú idomokért

2018-07-01 13:02
A sport, a mozgás életünk részét képezi. Már csak a mindennapi teendők elvégzéséhez, nem is említve a busz után futást vagy a gyerekemelés még nem hivatalos sportját, kondíció kell. Mindennek nem kell egyenlőnek lennie a heti háromszori edzőteremben izzadással, miért ne találhatnánk meg a hozzánk leginkább illő mozgásformát, és lehetnénk eredetiek e téren is?
részletek

10 dolog, amit mindenképpen be kell pakolnod a gyermekednek, ha nyári táborba készül

2018-07-01 13:01
A gyerekkori nyári táborok rengeteg olyan emléket szülhetnek, amelyekre egy egész életen át szívesen emlékszünk vissza. Feltéve, ha minden úgy megy, ahogy mennie kell, és minden elérhető, amire egy gyermeknek szüksége lehet. Ez pedig a szülők felelőssége! Éppen ezért összeállítottunk egy listát olyan dolgokról, amelyek segíteni fognak abban a gyermekednek, hogy valóban felhőtlenül jól érezze magát a táborban.
részletek

Még nagyobb Audi-terepjáró érkezhet

2018-07-01 12:04
Alig készült el a Q8-as, máris egy még nagyobb számozású SUV-ről pletykálnak.
részletek