Stílusiskola: így viselj fehér ingeket

2019-03-03 01:01
Az örök klasszikus, amire bátran mondhatjuk, hogy egyszerű, mégis nagyszerű. Viselhetjük farmerrel, szoknyával vagy elegánsabb nadrágokkal, ez az a ruhadarab, amivel egyszerűen nem lehet hibázni, bármely alkalomra tökéletes választás. Mutatjuk is a kedvenceinket!
részletek

Soha nem látott világsztár-felhozatal a STRANDon

2019-03-03 00:02
Újabb neveket, valamint három színpad részletes programját jelentették be a STRAND Fesztivál szervezői. Augusztus 20-24. között még több világsztár érkezik a zamárdi Szabadstrandra: fellép Steve Aoki, a Modestep, Sigma és az Ofenbach is. Emellett mostanra biztossá vált, hogy ismét a STRANDon, augusztus 20-án kerül sor a 4. Petőfi Zenei Díj gálájára is.
részletek

Hármas karambol az M7-es autópályán

2019-03-02 23:01
Hollád térségében egy sávon halad a forgalom Budapest felé.
részletek

Orbán szerint a néppárti kritikusai hasznos idióták

2019-03-02 23:01
Lenint idézve nyilatkozott a Welt am Sonntagnak. Timmermans jön Juncker helyére a plakátokon.
részletek

A parlament fideszes alelnöke szerint folyamatos Trianon zajlik épp

2019-03-02 23:01
Úgysem találják ki, mivel kapcsolatban jutott erre a megállapításra.
részletek

Azt ígérik, mindenhol lesz ágy a kórházakban a beteg gyereküket kísérő szülőknek

2019-03-02 23:01
A Heim Pál Gyermekkórháznál tartott akció után közleményt adott ki az állami fenntartó.
részletek

A kormányszóvivő szerint nem kell sietni a Sorsok Házával

2019-03-02 23:01
Mert már van egy holokausztmúzeum Magyarországon.
részletek

Tarlós tömegközlekedésre költené a parkolási díjat

2019-03-02 23:01
Arról is beszélt, mit gondol Orbán a jelenlegi parkolási rendszerről.
részletek

Top10: egyszerű, de nagyszerű kontyok rohanós reggelekre

2019-03-02 23:01
Egy jó konty életeket menthet. Legalábbis azt a szituációt, amikor nem tudunk mit kezdeni a hajunkkal, és ráadásul az időnk is igen szűkös. Lehet laza vagy szoros, feldobhatjuk néhány fonattal, lehet a fejünk tetején vagy a tarkónkon, egy biztos, hogy nem lehet vele mellélőni. Hoztunk is 15 ötletet, ami a segítségünkre lehet, amikor egy gyors, ám csinos frizurát akarunk készíteni.
részletek

Rá sem ismerünk a Corollára, ez lesz Európa új kedvence

2019-03-02 22:01
Erős hibrid hajtás, merész forma, élvezetes futómű - nagyot fordult a világ az Aurist váltó új Toyotával.
részletek

Magyarországon is bemutatják a Mayhem-filmet

2019-03-02 21:02
Lords Of Chaos helyett A sötétség gyermekei címmel mutatják majd be a magyar mozik május 9-én azt a részben nálunk fogatott filmet, ami leginkább a Mayhem gitárosának, Euronymousnak az életén és halálán szeretne valamit bemutatni a norvég black metal kilencvenes évek eleji, enyhén szólva is zaklatott történetéből. Mindezt játék- és semmiképpen nem dokumentumfilm formában, emiatt aztán a film már akkor támadás alatt állt a TRVE közönség irányából, amikor még egy kockát nem látott belőle senki.Például azóta is elterjedt nézet, hogy a Mayhem nem adta nevét a filmhez, vagy itthon azt is tudni vélik, hogy Csihar Attila Mayhem-énekes is
részletek

Led Zeppelin-feldolgozást ad ki a Mastodon

2019-03-02 21:02
Méghozzá a Stairway to Heaven lesz azon a 10 inches vinyl kislemezen, amit néhai menedzserüknek, Nick Johnnak a tiszteletére készítettek. A dalt először élőben játszották el John tavalyi temetésén, majd később stúdióverzióban is rögzítették. Mindkét változat rajta lesz a bakeliten. John, aki egyébként amolyan apafigura is volt a számukra, nem csak egy sima menedzser, tavaly szeptemberben hunyt el hasnyálmirigy rákban. A lemez bevételeit is a Hirshberg Foundation for Pancreatic Cancer Research számára ajánlják fel. Összesen 1600 darab lesz belőle, és a Record Store Dayen lehet majd kapni április 13-án. Azt nem tudni, Magyarországra is kerül-e majd
részletek

Őskő - Itt az Ahriman új nagylemeze

2019-03-02 21:02
A több mint negyedszázada létező szegedi Ahriman nem kapkodja el az atmoszférikus/pogány blackmetalkodást. Többször is meg-megálltak zenei kalandozásaikban, de nem hagyták soha kialudni a fekete lángot. Március elsején jelenik meg hivatalosan a harmadik nagylemezük Őskő címmel és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy előtte egy nappal itt nálunk a teljes albumot végig lehet hallgatni. [...] Bővebben!
részletek

Fesztiválozva nyaralás - Akár a világ túlfelén is

2019-03-02 21:01
A legtöbben ember szétválasztja a nyaralás és a fesztiválozás fogalmát. Eddig mi is így tettünk, ha fesztivál volt, az csak a koncertekről szólt, ha meg nyaralás, akkor az a henyélésről, városnézésről meg más kultúrák felfedezéséről. (Utóbbihoz, ha ránk hallgattok, a legjobb módszer a kajálás, méghozzá ott, ahol a helyiek esznek.) Most összevegyítettük a kettőt azzal, hogy kimentünk Dubajba megnézni, milyen ott egy fesztivál, és elmondjuk a tapasztalatainkat. (Nyitókép: Splore Festival, Új-Zéland) [...] Bővebben!
részletek